Zelené potraviny
Zelené potraviny, také označované jako superfoods, jsou přírodní potraviny, které procházejí minimálními úpravami a jsou vynikající díky svému rozmanitému obsahu nutričních prvků. Tyto potraviny obsahují nezbytné vitamíny, minerály, enzymy, antioxidanty, aminokyseliny a další látky, které jsou pro lidský organismus důležité. Složky v zelených potravinách jsou navzájem propojené a působí na principu synergického efektu, tedy vzájemného posilování jejich účinků. To je výrazně odlišné od syntetických přípravků, které obsahují izolované látky. Všechny účinné složky jsou v zelených potravinách obsaženy v optimálních poměrech pro správné vstřebávání a účinnost. Naším cílem je najít nejlepší zdroje superfoods, které se nacházejí v neosídlených koutech planety, jako jsou ostrůvky, kde je životní prostředí čisté. Pouze tam můžeme získat biologicky nejkvalitnější zdroje, které šetrně zpracováváme, pečlivě kontrolujeme a balíme v čerstvém stavu.